A) Nadaje się
B) Nie nadaje się
Wybrał A sam sie pytałem czy się nadaje to powiedział że się nadaje to tak jest.
B) Nie nadaje się
Wybrał A sam sie pytałem czy się nadaje to powiedział że się nadaje to tak jest.
Nostral
|
A) Nadaje się
B) Nie nadaje się Wybrał A sam sie pytałem czy się nadaje to powiedział że się nadaje to tak jest. TheAdventure26-02-2018, 21:52
Szczerze dałbym na tak ale niestety jestem na nie
Ponieważ twoja aktywność jest ostatnio mała. A co do materii sam ostatnio banowałem cię na nią z tego powodu że źle jej użyłeś gdyby nie to że każdy mówił ci żebyś poczekał a ty użyłeś jest zbyt wcześnie i przegraliśmy rundę takowego bana byś nie dostał. Ale już nie chodzi o samą materie nigdy nie widziałem żebyś próbował chociaż prowadzić mapę ... I jak wspomniał Berny nie znasz też wielu map. Podsumowując naucz się używać materii zrób tak jak ja kiedy odrzucono moje pierwsze podanie popatrz mapy na warsztacie przeanalizuj sobie gdzie i kiedy dobrze używać materii przejdź sobie parę razy tę mapę ![]() ![]() Co do godzinek fajne że masz ich dużo za to masz u mnie + ![]() Pozdrawiam Adventure Piter1223730-06-2018, 20:54 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|