Masz konto? Rejestracja

Wątek zamknięty 
Kuna

Kuna

Nick: Kuna
Parę słów o sobie: Mam 16 lat. Lubie grać w gry w miłej atmosferze, jaką stwarza ten serwer. Szybko nawiązuje nowe znajomości. Więcej o mnie tutaj Arrow https://pl.wikipedia.org/wiki/Kuna_(rodzaj_ssaka)
Znajomość TS3 [1-10]: 7
Dlaczego akurat ja: Myślę że się przyda jeszcze jedna osoba do pomocy na serwerze. Osoby które mnie znają wiedzą że jestem pomocny a przynajmniej staram się być.
Kontakt: Idea http://steamcommunity.com/id/Broda_TY/ Idea

ModdRy

Bardzo friendly gracz, polecam go do gier w Hizi, jeżeli tam sobie poradził, to na tsie też da rade XD
[Obrazek: sig.php?player_id=69247&background=random]
Jestem sobie Moddry, i gram se w Ce Esa, wolałbym grać w tibię, ale mi się wiesza ;[

Darus

spoczko typek
miły pomocny godny polecenia :lol:
jak najbardziej na tak Big Grin
witam. Smile

e!o elo

Jesteś pomocny ale tak samo porywczy co świadczy że mógłbyś coś odwalić jak by cię ktoś zdenerwował przykładem jest wczorajsza sytuacja na ts.

Ja bym się jeszcze zastanowił nad tym jak narazie jestem neutralny jak przemyślę to napisze czy jestem na tak czy na nie.

ModdRy

"e!o elo" post_id=4017 time=1516346084 user_id=402 napisał(a):Jesteś pomocny ale tak samo porywczy co świadczy że mógłbyś coś odwalić jak by cię ktoś zdenerwował przykładem jest wczorajsza sytuacja na ts.

Ja bym się jeszcze zastanowił nad tym jak narazie jestem neutralny jak przemyślę to napisze czy jestem na tak czy na nie.

Ale elo to samo można o tobie powiedzieć, wczorajsza sytuacja nie była winą tylko kuny ale także twoją, więc nie brałbym tego za najlepszy przykład.

Po prostu trzeba wiedzieć kiedy można pozwolić sobie na żarty, i zluzować. A nie bezcelowo się spinać.
[Obrazek: sig.php?player_id=69247&background=random]
Jestem sobie Moddry, i gram se w Ce Esa, wolałbym grać w tibię, ale mi się wiesza ;[

Luke Skywalker

Zajebisty. Tyle wystarczy.
λυκεε

neqq

Jestem na Tak.
Decyzję zostawiam Piterowi.

Piter12237

Przyjęty na okres próbny
[Obrazek: sig.php?player_id=55&background=random]
/12237

neqq

[b][color=green]