Masz konto? Rejestracja

Wątek zamknięty 
Mimyen

Mimyen

Wiem, że Neqq'u ogarnia rangi, ale:

Nick: Mimyen
Parę słów o sobie: Mam 14 lat i nazywam sie Michał Pazdan(serio). Posiadam własny serwer teamspeak3 z bardzo dobrze zorganizowanymi rangami.
Znajomość TS3 [1-10]: 9
Dlaczego akurat ja: Mógłbym pomagać i pomagałem przy rozwoju teamspeaka. Neqqu dał mi możliwość naprawienia pewnego błędu z administracją, który powodował to że nawet jeśli się nie miało uprawnień do dodawania i zabierania rang można było sobie np. takiego właściciela ogarnąć XD (znalazłem ten błąd podczas robienia rang, które nic nie dają). Oprócz tego wszystkie rangi od 4FUN w dół (nie licząc anty).
Nie miałem żadnych pozwoleń oprócz mocy modyfikacji grupy, żeby nie zepsuć TS. Oprócz tego naprawiłem spacer'y (niektóre) bo były one kanałami rodzinnymi i nie można było bez posiadania permisji wchodzić na kanały prywatne i VIP. :/ Big Grin
Kontakt:
STEAM: http://steamcommunity.com/id/mimyen/ (steamname Mimyen)

I od razu pisze dla tych co się mieli za śmieszków. Przyrzekam, ze nie będę już dawał rang z 4FUN i gier. Big Grin

Nawet jak ma czekać to niech poczeka.

neqq

Myślę, że można dać Ci szansę. Dużo mi pomogłeś przy rangach, znasz się na rzeczy Wink
Poczekajmy na wypowiedź Saint'a czy nie ma nic przeciwko.

pow

Mimyen post_id=2080 time=1500492948 user_id=364 napisał(a):Neqqu dał mi możliwość naprawienia pewnego błędu z administracją, który powodował to że nawet jeśli się nie miało uprawnień do dodawania i zabierania rang można było sobie np. takiego właściciela ogarnąć XD (znalazłem ten błąd podczas robienia rang, które nic nie dają).

Przecież już raz to naprawiłem ;o
Znowu zepsułeś neqq? Big Grin

Mimyen

Neqq psuj? XD
Wiem, że to naprawiałem i nie chodzi na pewno o permisje do dodawania i usuwania lecz o co innego :p

Devourer

neqq post_id=2084 time=1500495224 user_id=225 napisał(a):Poczekajmy na wypowiedź Saint'a czy nie ma nic przeciwko.
A co z Devourer'em? Mam równe prawo głosu z Sainciochem :F

Co do tematu, to narzucam Cockblock:

Jestem przeciwny z kilku powodów, w ogólnym obyciu nie jesteś osobą jaką chciałbym widzieć na teamspeaku jako reprezentująca naszą sieć, poza tym wszystkie śmieszki na jakie sobie pozwalałeś wbrew woli rocxeusa, który był bardzo rozczarowany twoim zachowaniem i był zirytowany oraz skarżył się bezpośrednio do mnie.
Osobiście nic do ciebie nie mam, ale jesteś mało reprezentatywną osobą, i muszę powiedzieć stanowcze nie co do twojej osoby jako administratora na TS'ie.

Pozdrawiam

//Devo

xdbx

Jestem na nie:
14 lat to trochę za mało, bez mutacji pewnie, sory ale nie

ModdRy

mimyen o tsie napisał(a):Potem dla śmiechu zmieniłem nazwę bota na tą pełną ortografów.
Nie jestem pewien czy znowu nie będziesz chciał zrobić czegoś śmiesznego np usunięcie 3/4 kanałów.

Sorry ale w wieku 14 lat nie jesteś stabilny emocjonalnie. Jestem na nie.
[Obrazek: sig.php?player_id=69247&background=random]
Jestem sobie Moddry, i gram se w Ce Esa, wolałbym grać w tibię, ale mi się wiesza ;[

Kerotkart

Nie jestem do końca pewien czy zwykły operator TTT ma prawo do głosu pod tym podaniem. Ale moja opinia jest negatywna co do twojej osoby.
Przykro mi :'(

neqq

[Obrazek: wAosdxW.png]
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości