Masz konto? Rejestracja

Wątek zamknięty 
PODANIE O ADMINA

Eliss_Dee

Eliss Dee

https://steamcommunity.com/profiles/76561198165924600/

Szanowna administracjo! Gram juz na waszym serwerze od czterech lat pod roznymi nickam i moge smialo powiedziec ze opanowalem ze w 100 procentach. Jest dosc malo aktywnych adminow a sa oni dosc czesto potrzebni do chociazby: Dawania speeda na bathroomie, nominowania map na cooldownie o ile chce tego wiekszosc serwera oraz ogolnego utrzymywania serwera przy zyciu. Chcialbym pomoc w polepszeniu tego serwera gdyz jak powiedzial malgo nie mam sie gdzie przenies bo mimo ze slaby to w polsce najlepszy serwer ZE.

P.S. Dosc czesto mowilem ze uwazam ze gracz o nicku "Gibon" powinien zostac zbanowany jednakze chcialbym zapewnic ze byly to wszystko glupie zarty i nie zamierzam go zbanowac bez konkretnego powodu.

GeNyeS

7h na serwerze pod tym nickiem, hmm nie no mowiles ze masz kilka to powinno byc git
brak zastosowania sie do wzoru, nie no potrzebna nam administracja
konto założone dzisiaj? z przymrużeniem oka całe podanie wydaje się git
jestem na nie
z fartem
[Obrazek: 40EF882D00000578-0-image-a-5_1496146957065.jpg]

Eliss_Dee

(29-08-2020, 20:57)Eliss_Dee napisał(a): Eliss Dee

https://steamcommunity.com/profiles/76561198165924600/

Szanowna administracjo! Gram juz na waszym serwerze od czterech lat pod roznymi nickam i moge smialo powiedziec ze opanowalem ze w 100 procentach. Jest dosc malo aktywnych adminow a sa oni dosc czesto potrzebni do chociazby: Dawania speeda na bathroomie, nominowania map na cooldownie o ile chce tego wiekszosc serwera oraz ogolnego utrzymywania serwera przy zyciu. Chcialbym pomoc w polepszeniu tego serwera gdyz jak powiedzial malgo nie mam sie gdzie przenies bo mimo ze slaby to w polsce najlepszy serwer ZE.

P.S. Dosc czesto mowilem ze uwazam ze gracz o nicku "Gibon" powinien zostac zbanowany jednakze chcialbym zapewnic ze byly to wszystko glupie zarty i nie zamierzam go zbanowac bez konkretnego powodu.

Lerrdy

First of all no idea where Genys got 7 hours from. You have 21 hours on your current account. That does not change the fact that I personally never saw you on the server nor heard of you from anyone. Also if your main motivation for becoming an admin is to give speed on bathroom and force maps that are on cooldown you should not be given those permissions in the first place.

No from me.

Btw, whats the reason for posting the same thing in the same topic twice?

shady

no thanks
[Obrazek: b_560x95.png]

GeNyeS

(30-08-2020, 00:11)Lerrdy napisał(a): First of all no idea where Genys got 7 hours from.

I said he has 7 hours on this nickname (now have almost 10), i just wanted to say he shouldn't change nicknames, because noone will recognise him after few changes, anyway it doesn't change anything
I saw him yesterday, he was playing for 1-2hours, but he was always quiet
[Obrazek: 40EF882D00000578-0-image-a-5_1496146957065.jpg]

Golum :)

Rainbow 

Pierwszy raz cię widzę to oznacza że nie wyróżniłeś się z tłumu na serwerze
Jestem na NIE  Pink Guy

USTER

Mordziaty hamuj gadkę piętą, na serwerze są ludzie którzy bardziej zasługują na admina sam swoją osobą się nawet nie wyróżniasz spośród typowych "randomów", jestem na NIE i
chuj

GorYase

Nie gram na serwerze zbyt długo, ale przez ostatni tydzień nie widziałem cię ani razu na serwerze. Gram po paręnaście godzin codziennie od tamtego tygodnia i pamiętam wiele osób, ale ciebie sobie nie przypominam. Możliwe, że jesteś osobą mało aktywną społecznie na tym serwerze, bądź nie posiadasz mikrofonu (głos bym zapamiętał). Dlatego daje na NIE. Nie widziałem cię ani razu (przynajmniej nie słyszałem).
[Obrazek: 942670-10151594111694060-1737530234-n.jpg]

Lerrdy

Cytat:I said he has 7 hours on this nickname (now have almost 10)

Total Connection Time:
0d 22: 05: 18h

This is on the nickname not the steam Id btw. As you said does not change anything, but if you want to check actual playtime do not use gametracker. You can use our public hlstats or I can even send you my private player analytics panel if you´d like to.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości