Słowem wstępu nie jestem w stanie jasno określić co tutaj się stało, może tomek123 faktycznie od dłuższego czasu już odwala przysłowiową "manianę", a może to shady dostał w tamtym czasie bólu dupy i z marszu jak DTX131 dojebało po grubości, nie wiem i nie będę nikogo broni w tym temacie. Według mojej osoby przyznany ban jest po prostu za długi (24h? no prośba, gdyby tak postępował każdy admin większość serwera siedziałaby na dołku, ja rozumiem wyzywanie, bindy, już nawet to stanie i czekanie) wysłuchując wersji obu osób oraz mając na względzie stan w jaki został wprowadzony serwer przez dobrze znane mi osoby zmniejszam karę o 72 godziny powołując się po pierwsze na zasady spisane przez Lordów simsen oraz Wonder którzy już dawno temu jasno orzekli jakie kary są przewidziane za takie rzeczy, po drugie wiedząc że tomek123 nie jest za przeproszeniem jebanym debilem z ponad przeciętną ilością chromosomów, który tylko marzy o upadku resztek moralności na tym serwerze. Reasumując bana skracam, wszystkich, WSZYSTKICH adminów przestrzegam (chociaż może i miał rację + wiem podwójne standardy ale ten fakt działa przeciwko obojgu) zamykam.